Verhuisservice

Vrijwillig of noodgedwongen. Op zeer korte termijn of over een poosje. Als particulier of bedrijfsmatig. Wat uw verhuissituatie ook is, wij staan voor u klaar.

Vrijblijvend een offerte
binnen enkele uren!

Offerte aanvragen 020-2460880

Heldere afspraken

Nadat u bij ons een offerte heeft aangevraagd, nemen wij de tijd om uw huidige woning of bedrijfspand grondig te inspecteren. Dit bezoek heeft als voornaamste doel om een volledig op maat gemaakte offerte op te stellen. Het gehele proces van uw verhuizing wordt zorgvuldig besproken, waarbij alle aspecten die van belang zijn aan bod komen. Van de omvang van uw inboedel tot specifieke wensen en eventuele bijzonderheden, wij zorgen ervoor dat we een gedetailleerd beeld hebben.

 

Onze offerte is niet alleen gratis, maar ook volledig vrijblijvend. U kunt erop rekenen dat wij alle inspanningen verrichten om de kosten zo transparant mogelijk te maken, zonder verborgen verrassingen achteraf. Na uw akkoord op de offerte, plannen wij de verhuisdag in overeenstemming met uw wensen. Op de afgesproken dag arriveren wij met ons deskundige team en nemen alle aspecten van de verhuizing tot in de puntjes voor onze rekening.

 

Wij begrijpen het belang van heldere afspraken en transparantie over de kosten. Daarom zorgen wij ervoor dat onze offerte alle details van uw verhuizing omvat, zonder enige verborgen kosten. Bij Genuine Movers kunt u met vertrouwen uw verhuizing plannen, wetende dat u een duidelijk overzicht heeft van alle aspecten van onze dienstverlening.

Uw belang

Bij Genuine Movers Inc is onze naam een belofte die we waarmaken. Onze verhuizers zijn oprechte mensen-mensen, wat betekent dat ons team uw belangen op de eerste plaats stelt. Tijdens een verhuizing is onze prioriteit natuurlijk de zorgvuldige overdracht van uw bezittingen, waaronder uw meubilair en kostbaarheden. Alles wat door de handen van onze vakmensen gaat, wordt behandeld met de grootst mogelijke zorg, bijna alsof het met fluwelen handschoenen wordt aangepakt.

 

Daarnaast hechten we evenveel waarde aan geheimhouding met betrekking tot uw inboedel als aan het zorgvuldig vervoeren ervan. U kunt erop vertrouwen dat de privacy en veiligheid van uw persoonlijke eigendommen bij Genuine Movers hoog in het vaandel staan. Onze toewijding gaat verder dan alleen het fysieke verplaatsen van spullen; we streven ernaar om een gevoel van geruststelling en betrouwbaarheid te bieden gedurende het hele verhuisproces. Met Genuine Movers kunt u rekenen op een service die niet alleen professioneel is, maar ook persoonlijk en met zorg voor uw waardevolle bezittingen.

Niwo

Wij zijn NIWO gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan alle voorwaarden en eisen die deze vergunningverlener stelt aan transport. Transportbedrijven moeten in het bezit zijn van een zogeheten Eurovergunning. Voor ons is deze vergunning even noodzakelijk als ons rijbewijs. En voor u is het de garantie dat u samenwerkt met een professionele partner. 

Vraag uw offerte aan via onze button Offerte aanvragen of bel, E-mail of WhatsApp ons als u nog vragen hebt. Wij zijn u graag van dienst.

Waarom Genuine Movers Inc?

Bekijk tarieven

"Wij zijn een verhuisbedrijf dat zich toelegt op het ontzorgen van onze klanten. Verhuizen is al hectisch genoeg; onze professionals staan klaar om jou daarin te ondersteunen."

Achie El Ghazaoui

Genuine Movers Inc.