Verhuisservice

Vrijwillig of noodgedwongen. Op zeer korte termijn of over een poosje. Als particulier of bedrijfsmatig. Wat uw verhuissituatie ook is, wij staan voor u klaar.

Vrijblijvend een offerte
binnen enkele uren!

Offerte aanvragen 020-2460880

Heldere afspraken

Nadat u uw offerte bij ons hebt aangevraagd, brengen wij kosteloos een bezoek aan uw huidige woning of bedrijfspand met als doel een maatwerk offerte te kunnen uitbrengen. De offerte is gratis en vrijblijvend. Aansluitend weet u precies waar u aan toe bent; heldere afspraken, transparant over de kosten en dus zonder onaangename verrassingen achteraf. Gaat u akkoord met onze offerte, dan komen wij op de afgesproken dag voorrijden en verzorgen uw verhuizing tot in de puntjes.

Uw belang

Bij Genuine Movers & Logistics doen wij onze naam eer aan. Onze verhuizers zijn oprechte mensen-mensen. Dit betekent dat ons team oog heeft voor uw belang. Bij een verhuizing is dat op de eerste plaats natuurlijk de zorg voor het overbrengen van uw bezittingen; uw meubilair en kostbaarheden. Alles wat door de handen van onze vakmensen gaat, pakken zij aan met – zogezegd – fluwelen handschoenen. Daarnaast geldt dat wij geheimhouding met betrekking tot uw inboedel net zo vanzelfsprekend vinden als het zorgvuldig vervoeren ervan.

Niwo

Wij zijn NIWO gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan alle voorwaarden en eisen die deze vergunningverlener stelt aan transport. Transportbedrijven moeten in het bezit zijn van een zogeheten Eurovergunning. Voor ons is deze vergunning even noodzakelijk als ons rijbewijs. En voor u is het de garantie dat u samenwerkt met een professionele partner. 

Vraag uw offerte aan via onze button Offerte aanvragen. Of bel, mail of WhatsApp ons als u nog vragen hebt of wanneer u direct met één van onze medewerkers in gesprek wilt. Wij zijn u graag van dienst.

Waarom Genuine Movers?

Bekijk tarieven

"Wij zijn een jong verhuisbedrijf met de passie om doorlopend 'groene stappen' te zetten."

Achie El Ghazaoui

Genuine Movers & Logistics