Demonteren & monteren

Iedere inboedel omvat doorgaans één of meerdere meubelstukken die gedemonteerd dienen te worden alvorens ze verplaatst kunnen worden. Als u wenst, nemen wij deze demontage graag van u over. Na de verhuizing zorgen wij vervolgens voor een zorgvuldige montage op de nieuwe locatie.

Vrijblijvend een offerte binnen enkele uren!

Offerte aanvragen 020-2460880

Bij ons bezoek aan uw huidige woning of bedrijfslocatie, waar wij nauwkeurig de offerte opstellen, hechten wij veel waarde aan een grondige voorbereiding. Tijdens dit bezoek is het uiterst waardevol als u ons kunt wijzen op specifieke.

Meubelstukken die niet alleen meeverhuizen, maar ook gedemonteerd dienen te worden. Deze informatie stelt ons in staat om proactief te plannen en op de verhuisdag zelf efficiënt te werk te gaan.

Uw betrokkenheid en input helpen ons niet alleen om een gedetailleerde offerte te verstrekken, maar stellen ons ook in staat om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Door vooraf te weten welke meubels aandacht nodig hebben, kunnen wij de benodigde demontage nauwkeurig plannen en uitvoeren.

Dit resulteert niet alleen in een gestroomlijnd verloop van de verhuisdag, maar draagt ook bij aan een zorgeloze ervaring voor u als klant. Samenwerking tijdens dit bezoek legt de basis voor een succesvolle en georganiseerde verhuizing naar uw nieuwe locatie.

Vraag uw offerte aan via onze button Offerte aanvragen of bel, mail of WhatsApp ons als u nog vragen hebt. Wij zijn u graag van dienst.

Waarom Genuine Movers Inc?

Bekijk tarieven

"Wij zijn een verhuisbedrijf dat zich toelegt op het ontzorgen van onze klanten. Verhuizen is al hectisch genoeg; onze professionals staan klaar om jou daarin te ondersteunen."

Achie El Ghazaoui

Genuine Movers Inc.