Inpakservice

Wie eerder is verhuisd, weet wat er bij een verhuizing komt kijken. Voordat de woning of het bedrijfspand daadwerkelijk leeg is… Een efficiënte inpakservice is daarom geen luxe.

Vrijblijvend een offerte binnen enkele uren!

Offerte aanvragen 020-2460880

Genuine Movers voorziet in deze behoefte. Onze vriendelijke vakmensen zijn echte doeners en weten van aanpakken. Met oog voor uw belang; het zorgvuldig inpakken van uw eigendommen. Spierballen en fluwelen handschoenen gaan bij Genuine Movers uitstekend samen.

Wij hebben de dozen, de beschermdekens en het folie. U hebt dus geen omkijken naar het inpakken van uw kostbaarheden, inboedel en het beschermen van uw – gedemonteerde – meubels ter voorbereiding op het vervoer van uw eigendommen.

Vraag uw offerte aan via onze button Offerte aanvragen. Of bel, mail of WhatsApp ons als u nog vragen hebt of wanneer u direct met één van onze medewerkers in gesprek wilt. Wij zijn u graag van dienst.

Waarom Genuine Movers Inc?

Bekijk tarieven

"Wij zijn een verhuisbedrijf dat zich toelegt op het ontzorgen van onze klanten. Verhuizen is al hectisch genoeg; onze professionals staan klaar om jou daarin te ondersteunen."

Achie El Ghazaoui

Genuine Movers Inc.